top of page
smart home solutions innovatease
Lemuel Almond Houses Building Company and Live Leap Solutions

МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА НАС!

НАШИТЕ УСЛУГИ В СТРОИТЕЛСТВОТО

Подготвителни строителни дейности
Подготвителни строителни дейности
Основни строителни дейности
Основни строителни дейности

Оглед на обекта и запознване на място с изискванията на клиентите ни...

Разберете повече >

Подготовка на проект за изпълнение и количествено-стойностна сметка...

Разберете повече >

Довършителни строителни дейности
Довършителни строителни дейности

Изпълнение на строително-монтажни работи (СМР)...

Разберете повече >

Ремонт на покриви
Ремонт на покриви

Покривът трябва да е здрав и много хубав - ние можем и двете! Покрив за цял живот...

Разберете повече >

Изкопни дейности с мини багер
Изкопни дейности с мини багер

С малката-голяма машина правим невъзможните неща - възможни...

Разберете повече >

Services

ЗА НАС

Добре дошли на бизнес-страницата на “Лемуил” ЕООД, град Стара Загора. 


Преди повече от 5 години, предприемаческият дух и визия на Димо Димов-Лемуил оформят вътрешното му убеждение да създаде “Лемуил” ЕООД като малка строителна компания и строителен кооператив за жилищно строителство, като за гърба му стои вдъхновяваща семейна традиция от три поколения строители, каквито са били неговият дядо и баща му.
 

Първоначално, компанията се развива в предоставянето на услуги от комплексното строителство - ремонт и реставрация на селски и градски еднофамилни къщи, както и на стари и новопостроени апартаменти.
През последната година, освен в областта на жилищното строителство, компанията фокусира своите усилия и разширява своите компетенции в областта на системната интеграция на решения за умни домове от ново поколение.

Също така, над 25 годишният професионален опит на Димо Димов-Лемуил - образование, допълнителни квалификации, международни обмени, бизнес-контакти и обществени инициативи, спомагат той да бъде изграден като естествен лидер в общността и региона и да бъде в основата на реализацията на редица иновации и иновативни подходи.  

Това, което го превръща във визионер и иноватор, е стремежа да превърне въображението за бъдещето в реалност, като предоставя иновативни решения, които променят подхода по който хората водят своят начин на живот.  

 

С богат опит и страст към предизвикателствата за промяна, Димо Димов-Лемуил основава българо-белгийски международен екип “InnovatEase”, в който всички са обединени от страстта към иновациите, предприемачеството, умните технологиите от следващо поколение и дигиталния маркетинг.  Заедно, разработват стратегически план, в който да бъде поставено началото на стартъп компания - “InnovatEase”, която да предлага решения като системен интегратор на умни системи и KNX стандарт

 

Можете да разчитате на нас, във всички етапи от конвенционалното строителството, за които се нуждаете от професионална строителна помощ - подготвителни строителни дейности, основни строителни дейности (груб строеж), довършителни строителни дейности, ремонт на покриви, изкопни дейности с мини багер, така и за цялостни решения при предоставяне и развитие на услуги за системна интеграция за умен дом, прилагане и управление на високотехнологични решения за автоматизация на офиси, хотели, бизнес-сгради, комплекси и предприятия.

 

Потърсете ни, за всички детайли, които желаете да обсъдим. Вашият проект е наша работа!

About

ВАШИТЕ ПРОЕКТИ СА НАШАТА РАБОТА!

Какво означава комплексни строително-ремонтни дейност?

 

Услугите в жилищното строителство, и конкретно комплексните строително-ремонтни дейности са свързaни с предоставянето на всички строително-монтажни работи от един главен изпълнител, с който Възложителя/Клиента се договаря, а Изпълнителя извършва изцяло “до ключ” или до етап, който Възложителя му поиска.

За изграждане на обект - апартамент или къща, при които ние като строителни предприемачи поемаме цялата работа върху обекта. Естествено, преди да се започне работа, се договарят всички детайли, така че като наши клиенти да бъдете удовлетворени от крайния резултат, извършен на справедлива цена.

За да се създаде подходящият обект, е нужно да се направи идеен план, по който да се работи. С него ще се занимават напълно хора, като нас, които сме професионалисти и които сте наели за Вашият строеж или реставрация на къща, апартамент или друг тип сграда - социална, обществена, промишлена или бизнес. 

Услуги в жилищното строителство

Защо е по-добре да изберете да работите с фирма, като нашата, предлагаща комплексни строително-ремонтни дейности за изпълнението на Вашият проект?

 

На първо време съвременното и функционално строителство „до ключ“ ще Ви спести много време и изразходването на средства и други съпътстващи ресурси. В качеството Ви на бъдещи собственици на желаната от Ваша страна сграда или жилище, няма да бъдете натоварени с нелеката отговорност и задължение да обикаляте магазините и складовете, за да търсите “евтини“ материали, а след това да се налага да ги транспортирате до обекта. Освен това ще отпадне нуждата да използвате различни и случайни майстори, които няма да си взаимодействат с тези преди тях и тези след тях. Всичко това може да се случи с услугите на една – единствена фирма, като нашата - “Лемуил” ЕООД.

Ние сме тук за Вас!

 

В случай, че сте решили да строите на индивидуални начала и чакате времето да минава, с надеждата, че ще спестите повече пари, за да завършите проекта на вашата сграда, то тогава сте изправени пред риска в един момент целият Ви план да пропадне. Имайте предвид, че ще се наложи да плащате поотделно за материали, транспорт, работна ръка и допълнителни строително-ремонтни услуги. Това обикновено означава загуба на много време и пари. От друга гледна точка, ако потърсите екип от професионалисти като нас за извършване на комплексни строително-ремонтни работи, нещата могат да бъдат много по-различни и носещи удовлетворение.

 

Бихме могли да предложим на Вашето внимание примерен списък, с чиято помощ да се ориентирате какъв би бил пълният пакет по изграждане на еднофамилна къща или жилище, в което да живеете. 

 • Цялостна идея или проектиране на къщата или жилището;

 • Доставка на строителни материали;

 • Стартиране на работата;

 • Възможност за контрол от страна на клиента;

 • Изграждане на ВиК;

 • Изграждане на електро;

 • Полагане на мазилки и замазки;

 • Полагане на настилки и облицовки;

 • Монтаж на дограма;

 • ОВК (отопление, вентилация и климатизация) с грижа за енергийната ефективност;

 • Монтаж на врати;

 • Издаване на обекта;

В този условен пример не се включват фактори, като разрешително за строеж, архитектурни планове и прилагане на други задължителни документи, които Ви позволяват да строите. Описани са само действията, с които строителната ни фирма може да бъде ангажирана, за да Ви предаде готовия обект. Разбира се, в случай, че бъдем избрани за Ваши изпълнители, напълно ще се съобразим с изготвените документи и ще отговорим на всички технически и строителни изисквания.

Изграждане на еднофамилна къща или апартамент

Вашите проекти са нашата работа!

 

Ако до този момент сте попадали на различни истории за къщи, вили или апартаменти, които се строят бавно и мъчително, то все още бихте могли да се освободите от притесненията си, защото Вашите проекти са наша работа. За вас по-доброто решение е да платите за услугите на комплексен пакет от строителни дейности, така че да превърнете недвижимата си собственост във Ваш дом, създаден с идея, мисъл и чувство!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 24/7

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

+359 878750067

ПИШЕТЕ НИ
ОБХВАТ НА РАБОТА

Област Стара Загора

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ
 • Lemuel Almond Houses
ИЗПРАТЕТЕ НИ СЪОБЩЕНИЕ

Благодарим Ви. Съобщението е изпратено!

Contact
bottom of page