top of page

“МСЛ ГРУП & Имоти е първата компания в България във VibeMarket с верифицирана бизнес-общност

Актуализирано: 28.07.2021 г.

МSL GROUP & Имоти винаги се е стремяла да следва съвременните изисквания на своите клиенти, в предоставянето на услугите си към тях в областта на недвижимите имоти, като същевременно екипа ни се съобразява с новите тенденции и предизвикателства на бързопроменящият се пазар на недвижими имоти.

В тази връзка, фирмата ни реши да се възползва от отличната колаборация между две водещи компании - в областта на финтех решенията българската компания със седалище във Великобритания (U.K), основана от Христо Георгиев и Явор Петров - myPOS (“Айкарт” АД) и японската електронна компания Rakuten Viber (Вайбър) принадлежаща на японския милиардер Хироши Макитани - с набиращият все по-голяма скорост нов виртуален пазар - VibeMarket.

В началото на месец юни стартира едно ново и вълнуващо търговско решение в партньорство с Mastercard и Viber, което даде възможност на малките бизнеси и независими професионалисти в България, да предлагат своите продукти и услуги, директно на няколко милионната публика на Viber в страната, чрез виртуалния пазар Vibe Market. Така, чатботът-пазар набира популярност, тъй като позволява на компаниите да се развиват в онлайн търговията и картовите разплащания, чиято роля на пазара става все по-важна, а по време на извънредната ситуация с Covid-19 се оказа и единственото поле за изява и безопасни, бързи, евтини разплащания с клиентите за голяма част от бизнеса.

MSL GROUP & Имоти, премина успешно през серия от одобрителни протоколи отговарящи на високите стандарти на myPOS за продажби и/или разплащания в интернет, в качеството на одобрен myPOS търговец, без необходимост на онлайн магазин - моментални картови плащания и директна връзка с клиентите на фирмата. Одобрението в системата на myPOS включва:

  • управление на физически услуги и продажби, онлайн покупки, мобилни плащания и банковите трансфери само с една

многовалутна сметка с индивидуални IBAN-и;

  • приемане на плащания онлайн и на място и разполагане с получените средства на момента - само с едно универсално платежно решение;

  • Управление на фирмените разходи с безплатната myPOS бизнес карта и разполагане с получените плащания на момента;

  • привлечени повече клиенти към портфолиото на фирмата от допълнителни услуги.

Преминахме успешно и през създаването Нова Общност (New Community) - Присъедини се към MSL GROUP & Имоти https://invite.viber.com/?g2=AQAva%2B9rZHVZM0u9DV%2B2iq7D8sZSbEqKQIntAuz7S%2FC1hrzJJdSVI9ytSVWqDHGR във Viber! , през мобилното приложение на Viber и верифицирането й от Вайбър България в категорията “Недвижими имоти Стара Загора”, “жилищно строителство” и “ВиК услуги”, които компанията ни предлага от средата на миналата година в консорциум от фирми-партньори в лицето на “Плъмб Инженеринг” ООД и “Джи Ей Консулт” ЕООД затворен, пълен цикъл от услуги - от продажбата на жилището - “до ключ”. За улеснение на клиентите ни, фирмите-партньори работим заедно в споделен офис “под един покрив” и сме благодарни, че вече няколко от нашите корпоративни клиенти, ни се довериха напълно, не само да закупят чрез нас своите жилища, гаражи и паркоместа, но и да бъдат напълно проектирани и от екипа ни и изпълнени до последният детайл. Повече за комплексното предоставяне на всички услуги “до ключ”, можете да разберете от нас, като ни потърсите и се срещнете с нас в централния офис на фирмата ни!

Успешно завърши и одобрението за използване на:

  • “MO/TO (Mail Order/Telephone Order) - Виртуален ПОС терминал” е съкратеното наименование за плащане чрез предоставяне на картовите данни по имейл или по телефон. Това е вид дистанционно плащане (чрез системата на myPOS/“Айкарт” АД (iCard AD), при което клиентът може да се обади по телефона/да изпрати имейл на търговеца, да направи поръчка и да плати с карта като единствено предостави данните ѝ. MO/TO транзакциите, както и всички други транзакции в myPOS, имат определени лимити;

  • "ИСКАНЕ ЗА ПЛАЩАНЕ" е иновативен метод, който позволява на клиентите на “МСЛ ГРУП” ООД да се разплащат от разстояние незабавно, където и да се намират, като получат генериран линк от системата на myPOS от бизнес-профила на “МСЛ ГРУП” ООД, изпратен до клиентите по имейл, SMS или чат-приложение. Всичко, което клиентът трябва да направи, е да отвори полученият линк в защитена страница, да въведа данните от дебитната/кредитната си банкова карта, да завърши плащането и средствата ще постъпят моментално по сметката на фирмата-домакин - “МСЛ ГРУП” ООД), чрез системата на myPOS/“Айкарт” АД (iCard AD). Основните предимства на “Исканията за плащане” са, че плащанията се отразяват незабавно, 100% са сигурни, защитени и поверителни (приложени съгласно изискванията на PCI DSS (PCI Data Security Standard. Стандартът за защита на данните на PCI (DSS) е създаден от Visa, MasterCard и други популярни картови схеми. Този стандарт се основава изцяло на дългогодишния им опит в справянето със заплахи за сигурността, като същевременно осигуряват защита на данните на клиентите си. Като лицензирана компания за платежни услуги, myPOS се придържа към най-високите стандарти за сигурност и всички изисквания на PCI DSS. myPOS е регистриран оператор на лични данни към Комисията за защита на личните данни с номер 0050022 и цялата лична информация се събира, съхранява и обработва в съответствие с принципите в Европейската директива 95/46 за защита на личната информация, и Закона за защита на личните данни, 2002 от законодателството на Република България (и всяка последваща промяна). Личната информация, свързана с Клиента, и предоставена от него, както и от трети страни като местни и международни власти, които имат компетенциите за защита от измами, е защитена в електронна форма на сървъри, разположени в специални, А-клас помещения с ограничен достъп и най-високо комуникационно покритие.) за защита на конфиденциална информация в интернет, спестяват се излишни банкови такси и за двете страни, помагат на бизнесите да растат и да управляват плащанията си по нов, бърз, лесен и ефективен начин.

В резултат на добре интегрираните решения за обслужване на всички наши клиенти, затвореният цикъл на комплексното им обслужване в сферата на недвижимите имоти, довършителните, строително-ремонтни дейности и ВиК услуги, както и предлагането на широк спектър от собствени парцели в регулация, свързани с инвестиционно строителство, спечелихме доверието на клиентите ни по един нов и съвременен начин и изразяваме благодарността си, към тези от тях, които не само използваха предоставяните от нас услуги, но приеха предизвикателството да се разплащаме помежду ни по този иновативен и улеснен начин.

Използваме случая, за да изкажем признанието си за доверие

то, работата и високия професионализъм, на другите и единствени партньори, с които започнахме и продължаваме съвместна си работа в областта на предлагането на услуги в сферата на недвижими имоти - “Никор Инвест” ЕООД.

56 преглеждания0 коментара

Commentaires


bottom of page