Публикации във форума

Димо Димов-Лемуил, собственик
27.07.2021 г.
In Строителство на къщи и вили
Колко струва да построиш къща? Философски въпрос - повод за разгорещени спорове в не един и два среднощни разговора между приятели. В интернет пространството може да срещнете редица "кухи цифри" от мечтателските 300-500 лв/m2 до стряскащите 900-1200 евро/m2. За да не излизам с поредната "куха цифра" ще се опитам да анализирам какви цифри стоят зад строежа на една къща. 1. ОТПРАВНАТА ТОЧКА За отправна точка ще използваме "еталон" - най-масовия вариант към днешна дата: масивна двуетажна къща за постоянно живеене с разгъната застроена площ около 170 m. Това включва долен етаж 79 m2 (дневна с кухня и трапезария, антре, тоалетна и стълбище) и горен етаж от 91 m с три спални, баня и гардеробно. За покрив съм избрал четирискатен с керемиди, като най- разпространения вариант. Нарочно не включвам любимия ми вариант на нискоенергийна къща, за да не разводнявам темата. Също така ще се въздържам от коментари дали това е най-доброто от архитектурна гледна точка - просто ще следвам масовата практика, за да разгледаме подробно цените. За повече информация, можете да прочетете цялата статия в блога на електронната страница на компанията ни: lemuel.bg/blog Оставаме на Ваше разположение за всички възникнали въпроси!
КОЛКО СТРУВА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА? content media
1
0
16
Димо Димов-Лемуил, собственик
17.06.2021 г.
In Строителство на къщи и вили
Спеделайте с останалите Вашият опит в ремонтите и реставрацията на къщи и апартаменти. Направете наше достояние Вашите постижения и открития с ремонтните работи със снимки GIFs, видео и препратки, #hashtags #lemuelalmondhouses, както и оставете за нас Вашите коментари!
Добре дошли във форума за строителство, комплексни строително-ремонтни дейности и реставрация на къщи и апартаменти "до ключ" content media
0
0
7
Димо Димов-Лемуил, собственик
17.06.2021 г.
In Строителство на къщи и вили
“ЛЕМУИЛ” ЕООД е малка строителна компания, със значителен опит в строителството, предавано от три поколения до днес, работеща главно на територията на област Стара Загора. Ние сме ориентирани в предоставянето на услуги в комплексното строителство, ремонт и реставрация на селски и градски еднофамилни къщи, както и на стари и новопостроени апартаменти. Можете да разчитате на нас във всички етапи на строителството, за които се нуждаете от професионална строителна помощ - подготвителни строителни дейности, основни строителни дейности (груб строеж), довършителни строителни дейности, ремонт на покриви, изкопни дейности с мини багер. Потърсете ни, за всички детайли, които желаете да обсъдим. Вашият проект е нашата работа!
Запознайте с нашата строителна компания! content media
0
0
9
Димо Димов-Лемуил, собственик
17.06.2021 г.
In Строителство на къщи и вили
Искаме всеки да извлече максимума от тази общност, така че Ви молим да прочетете и спазвате следните насоки: - уважавайте останалите участници в дискусиите; - придържайте се само към темите на форума; - без никакъв спам.
Правила във форума за строителство, строително-ремонтни дейности и реставрация на къщи и апартаменти "до ключ" content media
0
0
1
Д
Димо Димов-Лемуил, собственик

Димо Димов-Лемуил, собственик

Администратор
Още действия